Kulinarijos stebūklai
|
sonata |
parašyta 2009 11 04 11:48
|
Liežuvautojas-Magistras
Pranešimai: 799
Įstojo: 06.01.09
|
faina kad i sia tema uzsuka ir musu vaikinai
Konni,nu labai tavo receptas paprastutis toks,bet pagal tavo "mmmmm"..... turetu buti tikrai mmmm
bet ir miegaliukas tu,...ka? pusrytelis vienuolikta valanda. nors kita vertus kazkur skaiciau kad ilgas miegas ryte dadeda daug grozio
aciu ,lauksim kitu tavo receptuku |
|
|
|
vija |
parašyta 2009 11 04 13:25
|
Smart Dievas
Pranešimai: 1350
Įstojo: 16.06.08
|
Konni, pabandyk i verdamus makaronus ipilti pieno (ar net virti beveik vien piene), bus skanesni
Oi, kaip man savo receptu vaikyste priminei... niam, kaip skanu būdavo saldūs makaronai
Išties labai faina, kad ir mūsų berniukai čia savo kulinarinių šedevrų receptukų parašo Šaunuoliai!
Sonata, pasidairyk virtuvėj, tikrai rasi kokį didesnį puodelį Pažiūrėk, gal turi kokias molines čenachines ar kažką panašaus
The one who takes your hand but touches your heart is a true FRIEND |
|
|
|
konni |
parašyta 2009 11 04 14:15
|
Smart Dievas
Pranešimai: 1710
Įstojo: 23.07.06
|
Da zinau viena recepta, kai lieku vienas ir noriu valgyti !
Zoziu tai yra Kepta bulka kiausiniuose ! Rusiskai GRENKY vadinasi !
1. Ikaitinam keptuve, idedam sviesto...
2. Idedam riekutes baltos duonos
3. Kepam .... is abieju pusiu kad paskrustu
4. Tuo metu indelyje, dubenelyje plakame kiausinius, galime iberti i ta makaline tarkuoto suuurio.... plakam plakam !
5. Ir VISKA supilam ant bulkyciu apskrudusiu !
6. Mazinam ugni ir laukiam kol plakta kiausinio mase ishkeps. jei reikia apverciam ...
Vo - Paparasta ir greita !
Redagavo konni 2009 11 04 14:18
Respect |
|
|
|
marisol |
parašyta 2009 11 04 15:36
|
Pirmokas
Pranešimai: 127
Įstojo: 28.11.08
|
oho, konni matau ikvepimas pagavo!! jami jami, keip sakniai atrodo! |
|
|
|
sonata |
parašyta 2009 11 04 15:41
|
Liežuvautojas-Magistras
Pranešimai: 799
Įstojo: 06.01.09
|
Konni,ar nesusigundai isbandyti,tai yra pasigaminti ka nors is cia parasytu receptu?
as tai taip pat kartais kepu bulka,tik mano receptukas kiek skiriasi nuo boso
as paplaku kiausini,iberiu cukraus ir cinamono,bei ipilu ciut pienuko.ismaisau ir tame skystime imerkiu bulka is vienos ir kitos puses ir kepu ikaitintame aliejuje siaip tai man ne labai patinka,o mano vyrukai tai valgo
Vija,turiu sultinio puoduka-jis toks jau didesnis nei yprastinis.bandysiu,turbut nepabegs visai per krastus pyragaitis
Kooni,kai ka pasigaminsi is savo repertuaro,ir zadesi inmesti cia savo receptuka,tai nufotkink,mums bus malonu pamatyti kaip butent tavo maisto gaminys atrodo.ok?
Redagavo sonata 2009 11 04 15:50 |
|
|
|
konni |
parašyta 2009 11 04 15:50
|
Smart Dievas
Pranešimai: 1710
Įstojo: 23.07.06
|
Sonata !
Respect |
|
|
|
sonata |
parašyta 2009 11 04 15:52
|
Liežuvautojas-Magistras
Pranešimai: 799
Įstojo: 06.01.09
|
konni parašė:
Sonata !
nu nieko nesuprantu, ka tu nori pasakyti
kas tas liuks?,ar kad nufotkinsi savo kurinius,ar kad bandysi ka nors pasigaminti is mergaiciu siulomu receptu,ar patiko mano keptos bulkos receptas?? ar trys viename?
Redagavo sonata 2009 11 04 15:56 |
|
|
|
konni |
parašyta 2009 11 04 16:19
|
Smart Dievas
Pranešimai: 1710
Įstojo: 23.07.06
|
Trys viename ! viskas liux, viska bandysiu padaryti !
Respect |
|
|
|
sonata |
parašyta 2009 11 10 08:54
|
Liežuvautojas-Magistras
Pranešimai: 799
Įstojo: 06.01.09
|
as galvodavau kad tik is surauginto pieno yra daromi suriai.is vijos ideto recepto suzinau ,kad tai ne tiesa-galima pasigaminti ir is saldaus pieno varskes suri
mes imame i savaite 2 trilitrinius pieno (atveza is kaimo),tai sakau pabandysiu pasidaryti ta saldu suri.na ir zinote,gavosi skaniaidabar kai nebesunaudoju pieno-tuoj uzkaitinus rugsteles imetu ir turiu kad ir nediduka bet pusryciams uztenkancio suriukofaina.aciu Vijukai uz receptuka
uzpraita savaitgali Siauliuose valgeme Sankt Peterburgo blynineje.tai va ir as pradejau kepti tokius blynus namie ,kokius valgemepaprasciausiai issikepi naliesniko blynu.i puse jo idedi nestorai pataisytos varskes (varske,biski razinu,vanile ir cukrus).uzlenki ta blyna per puse .20 sekundziu pakaitini mikrobangeje, kad susiltu varske.graziai uzpili sokoladu.(as dariau is Vijos recepto-visko po 2 saukstus-sukraus,kakavos,sviesto,ir pieno.pavirini ir gaunasi karstas sokoladas).is saldiklio atsildai braskiu.va ir paruosta.skanu.
Redagavo sonata 2009 11 10 09:02 |
|
|
|
Irina |
parašyta 2009 11 11 12:32
|
Pirmokas
Pranešimai: 89
Įstojo: 02.10.08
|
as irgi turiu savo firmini receptuka
idarytos krabu lazdeles.
Reikes:
1. saldytu krabu lazdeliu
2. farso
3. kiausinio
4. miltu
5. gazuoto mineralionio
6 prieskoniu
tai va. atsisildom krabu lazedes ir jas isvyniojam. farsa pagardinam prieskoniais ir juo isklojam kiekviena krabu lazdele ( labai plonai reik iskloti ta lazdele). tada susukam ir gaunasi toks storas cigaras.
tresla pasigaminti labai parasta. isplakam kiausini, ipilam gazuoto mineralinio, dedam miltus, prieskonius ir plakam kol nelieka gumuleliu, i tesla galima ipilti slakeli pieno. tesla turi buti grietines tirstumo.
keptuveje ikaitinam alieju ( jo pilame tiek kie piltume kapdami mazus blynelius) . tesloje pamirkome susukta krabu lazdele ir dedam i keptuve. kepam is abieju pusiu kol apskrus, tada dedam ant popierinio raksluoscio kad nuteketu riebalu perteklius . lazdele perpjaunam istrizai ( kaip servelata kai sumustinius ruosiam) ir sudeliojam i lekste, patiekiama su majonezu.
zinokit skanumelis neapsakytas ir labai greit pasigamina
SKANAUS!!!
mane veza... smart |
|
|
|
marisol |
parašyta 2009 11 11 13:09
|
Pirmokas
Pranešimai: 127
Įstojo: 28.11.08
|
Irina, klausimukas, o ta farsa zalia reik klot ant krabu lazdeles ar pries tai pakepinus atskirai? |
|
|
|
vija |
parašyta 2009 11 11 17:02
|
Smart Dievas
Pranešimai: 1350
Įstojo: 16.06.08
|
o da galima ten deti suri tarkuota, trintus graikishkus rieshutus sumaisytus su majonezo trupuciu, lashishu pashteta ir dar visokias nesamones, kas tik shauna i galva
The one who takes your hand but touches your heart is a true FRIEND |
|
|
|
Irina |
parašyta 2009 11 11 17:21
|
Pirmokas
Pranešimai: 89
Įstojo: 02.10.08
|
marisol parašė:
Irina, klausimukas, o ta farsa zalia reik klot ant krabu lazdeles ar pries tai pakepinus atskirai?
Zalia reik deti . ai, ir dar i tesla as idedu truputeli nugesintos sodos, tai kepant graziai issipucia
mane veza... smart |
|
|
|
Lolita |
parašyta 2009 11 13 23:12
|
Studentas
Pranešimai: 443
Įstojo: 08.06.08
|
Vakar vakarienei kepiausi obuolinį pyragą,pabandykit ir jūs,gal patiks.3 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
1kg obuolių(antaninių)
3 kiaušinius gerai išplakti su stikline cukraus,įpilti stiklinę miltų ir vėl gerai išplakt.Kilogramą obuolių,geriau rūgštesnių,išėmus sėklas,supjaustyti į sviestu išteptą formą ir užpilti paruošta tešla.Pilti plonu sluoksniu,svarbu kad visi obuoliai būtų užpilti.Kepti kol viršus švelniai paruduos.Aš kepu mažesniame karštyje bet ilgiau(200*-apie60min.arba 250*-apie 30 min.)Viskas priklauso nuo orkaitės. |
|
|
|
vija |
parašyta 2009 11 14 03:49
|
Smart Dievas
Pranešimai: 1350
Įstojo: 16.06.08
|
as i sia teshla dar pilu 2-3 shaukstus aliejaus, o obuolius sumaishau su cinamonu, tada teshla sudedu i maisha, per kampeli ishkirpta ishspaudziu pagrinda, metu obuolius, o ant virshaus zigzagais uzspaudziu likusia teshla vualia!
Redagavo vija 2009 11 16 20:21
The one who takes your hand but touches your heart is a true FRIEND |
|
|
|
sonata |
parašyta 2009 11 16 18:36
|
Liežuvautojas-Magistras
Pranešimai: 799
Įstojo: 06.01.09
|
kepiau siandien pagal irinos receptuka,krabu lazdeles su farsu.skanu
vaikams ypac patikosit ir dabar mazoji valgo.iskepiau ,o paskui kai jau vakare vel ejome valgyti,pasildziau mikrobangeje.
liuks, IRINA |
|
|
|
sonata |
parašyta 2009 11 24 17:38
|
Liežuvautojas-Magistras
Pranešimai: 799
Įstojo: 06.01.09
|
darau dabar vel krabu lazdeles su farsu,bet va jau antrasyk kazkas negerai gaunasi,gal zinote kaip isvynioti krabu lazdele ,kad si nesuplysinetu.nesuprantu kodel man neiseina.gal yra kokia isvyniojimo technologija,ar gal kokios nors kitos firmos jos geriau vyniojasi
pirmasyk tai skubejau,imeciau i mikrobange,pusiau atlaidinau ,tai pagalvojau kad del to plysineja,o dabar tai nesuprantu,atrodo atsileidusios gerai ,bet,.......
nu tai lauksiu Irinos ar kitu kas zino pasisakymu
Redagavo sonata 2009 11 24 17:40 |
|
|
|
Asta868288316 |
parašyta 2009 11 24 22:06
|
Antras po Dievo
Pranešimai: 939
Įstojo: 27.07.08
|
as tai kasdien valgau po valgoma sauksta anti gripinio misinio....imunitetas stiprus tai ir virusas atshoks.....ir skanu labai ir nauda yra....wot..... |
|
|
|
sonata |
parašyta 2009 11 25 09:00
|
Liežuvautojas-Magistras
Pranešimai: 799
Įstojo: 06.01.09
|
Asta,pasakei kad skaniai valgai ir kad imuniteta stiprini,bet neparasei is ko tas antigripinas ganinamas
niu parasyk receptuka |
|
|
|
vija |
parašyta 2009 11 25 09:52
|
Smart Dievas
Pranešimai: 1350
Įstojo: 16.06.08
|
imbieras + citrinos sultys + medus
The one who takes your hand but touches your heart is a true FRIEND |
|
|