Kulinarijos stebūklai
|
sonata |
parašyta 2010 03 15 21:50
|
Liežuvautojas-Magistras
Įstojo: 06.01.09
|
nu kur tu neprigalvosi
tu Vijukai nebijai ekspiremenbtuoti.isbandai visokius variantus
o man kokteiliai nepatinka as kai negeriu pieno (fui neskanu) tai ir kas su pienu tai nepatink.net kai rycka i kavike pilasi pienuko,mane net ziurint purto |
|
|
|
Lolita |
parašyta 2010 03 15 22:24
|
Studentas
Įstojo: 08.06.08
|
Nusipirkau ir aš ledų miltelių ir netgi specialias formeles jiem,bet šiuo metu negaliu jų valgyt o taip noriu. |
|
|
|
vija |
parašyta 2010 03 16 11:50
|
Smart Dievas
Įstojo: 16.06.08
|
sonata parašė:
nu kur tu neprigalvosi
tu Vijukai nebijai ekspiremenbtuoti.isbandai visokius variantus
o man kokteiliai nepatinka as kai negeriu pieno (fui neskanu) tai ir kas su pienu tai nepatink.net kai rycka i kavike pilasi pienuko,mane net ziurint purto
oi, o as labai megstu eksperimentuoti (proto ribose, aisq ) ir pieno produktus laaaabai megstu ledus te, jogurtus visokius, varshkyte su visokiais pribumbasais, suri... Bandziau menesi be pieno pagyvent, vos galo negavau Tu mane is kelio ishvedei su savo ledais (esu "pieno vaikas" nieko jau cia nepadarysi man ajurvedine mityba labai tinka ..dar galiu pakraupint - man skanu karshtas pienukas su medum galiu litra pieno ishgert ramiakishkai (oi, tik ne kaimishko ir kipyro nemegstu nuo mazesns, fui )
Taip kad, jei reik kokiu receptu is varshkes ar kt pieno produktu, prashom kreiptis!
O cia mano megstamiausia ir lankomiausia receptu svetaine http://jogosmityb...-kelrodis/
Redagavo vija 2010 10 07 11:28
The one who takes your hand but touches your heart is a true FRIEND |
|
|
|
sonata |
parašyta 2010 03 16 16:33
|
Liežuvautojas-Magistras
|
nu matai kaip saunu.Vija "atvadziau" i gera kelia dziugu.nu kaip gi nepasidalinsi gerais dalykais,atradimais su fainais zmonemis,tai yra -kolegomis
nu prisiurpinai ,tikrai gali litra karsto pieno isgerti(kad ir su medum) ??? siaubiakas nu cia man,aisku
pvz seimynai patinka varskiniai pyragiukai-nu ka verdu ,bet man tai visai nepatink jie.ir apkepa tavo Vija,su varske ir makaronais seimyna valgo cepsedami-kaip skanu jiems.o as tai mesine,va
nesenai atradome kelmeje moteri kuri pjauna kiaules ir ruko desras ir kumpiukus.nu skanus neispasakytai.ir be visokiu Ear dar kazko.vat cia tai maistas
o ledu tai nebrokijujug tai susales reikalas ir to pieno nesijaucia
nu man yra taip kai kazkada maza budama per prievarta mama liepe gerti piena ,tai kazkaip jis man gerkle kutena.nepacink visai |
|
|
|
Lolita |
parašyta 2010 03 16 17:45
|
Studentas
Įstojo: 08.06.08
|
Ką jūs išmanot apie tikrą kaimišką pieną ,o jei dar šiltas tik ką pamelžtas,čia jums ne parduotuvinis iškaitintas,nuriebalintas,nežinai ar pieną ar spalvotą vandenį geri,o grietinėlė .mmmmmmmmmmmm |
|
|
|
vija |
parašyta 2010 03 16 18:39
|
Smart Dievas
|
pieno riebaluose nieko pernelyg naudingo nera, o del skonio nesigincyjama smagu, Lolita, kad tau skanu , o as negaliu tu pamilztu pienu gert, mane pykina nuo mazens, ka padarysi
|
|
|
sonata |
parašyta 2010 03 16 22:25
|
Liežuvautojas-Magistras
|
as tai imu i savaite 2 trilitrinius pieno.atveza is kaimo tokia tvarkinga moteriske.tai ir grietineles nusigraibau ir kai nesunaudojame -sutraukinu varske.
as negeriu nei pirktinio ,nei kaimisko pienuko.visi jie vienodai neskanus (man) bet del skonio nesigincyjama-tas tiesa |
|
|
|
sonata |
parašyta 2010 06 08 15:01
|
Liežuvautojas-Magistras
|
http://www.gaspad...a_ice.html
vakar bandziau si recepta.zinokit taip patiko ,kad va noriu ir su jumis juo pasidalinti
pabandykite,skanu ir paprasta pasigaminti.as tai susmulkinau graikiskus riesutus ir juose apvoliojau busimus ledus.vakar naudojau pieniska sokolada (nepyliau pieno ,gerai gavosi) bet Rycka patare pabandyti sekanti su juoduoju sokoladu,nes mano jog bus dar skanesni.
Redagavo konni 2010 06 08 16:04 |
|
|
|
konni |
parašyta 2010 06 08 16:05
|
Smart Dievas
Įstojo: 23.07.06
|
sonata parašė:
nu nesuprantu-nemoku ikelti nuorodos .jau ne syki bandziau,bet kazkaip ji negyva gaunasi
Pataisiau - paziek
Respect |
|
|
|
sonata |
parašyta 2010 06 08 16:07
|
Liežuvautojas-Magistras
|
konni parašė:
sonata parašė:
nu nesuprantu-nemoku ikelti nuorodos .jau ne syki bandziau,bet kazkaip ji negyva gaunasi
Pataisiau - paziek
aciu
nu matai o as neipuciu gyvasties tai nuorodai |
|
|
|
vija |
parašyta 2010 06 08 21:50
|
Smart Dievas
|
super ideja, Sonaciuk!
as i kepintas sezamu seklas ar kepintus skaldytus rieshutukus (pvz., anakardziu) voliociau
nevalgau tokiu navarotu, bet manau, draugu vaikus pavaishint butu visai nieko tavishkiams patiko?
|
|
|
sonata |
parašyta 2010 06 09 09:19
|
Liežuvautojas-Magistras
|
Vija,kaip tai nevalgai tokiu navarotu? cia gi ne mesyte,o vaisius manau juos tai turetum valgyti.
zinoma patiko vaikams,o ypac mano didziajam smaliziui vaikui Ryckai.sako padaryk ir dar tu ledu
zinot,tai kazkas nauja ir idomaus.tai pvz svecius pavaisinti irgi gera ideja,ypac vasara.na zinoma cia skonio reikalas,gal kam ir nepatiks saldytas bananas.
pabandyk,Vija,pasakysi ar jie tinka tavo skonio receptoriams? |
|
|
|
vija |
parašyta 2010 06 09 10:13
|
Smart Dievas
|
vaisiai valgomi atskirai nuo viso kito maisto na, nebent varskyte su koki puse banano ar dziovintais vaisiais susimakaluoju
bananus tai ziaaaaaauriai megstu
(be to, zinai juk, kad pas man shaldymo kameroj nuolat ner laisvos viechikes )
faina, tavo sheimynai tokia mama tureti
|
|
|
sonata |
parašyta 2010 06 10 11:51
|
Liežuvautojas-Magistras
|
oi ,aciu uz liaupses
nesu as didi kulinare,bet va kartais patinka kazka nauja isbandyti
kodel vaisiai atskirai nuo visko valgomi? neteisi tu gi vaisius daug kur deda,ir i zele,tortus,su varskyte,kaip minejai ir t. t. |
|
|
|
vija |
parašyta 2010 06 10 13:39
|
Smart Dievas
|
tai blogai daro vaisiai valgomi TIK ant tushcio skrandzio ir atskirai kadangi jie virshkinami nuo 5 min (pvz, arbuzai, melionai) iki 60 min (cia ilgiausiai , t.y. bananai), o siaip tai beveik visi vaisiai suvirshkinami per 15-20 min. ir jei juos "uzkrauname ant kito suvalgyto maistelio, tai prasideda rugimo-puvimo procesas tada buna pirst-pirs ir oi oi oi jau apie vaisiu valgyma po mesos , tai ishvis nekalbu...
blogiausiau atveju saldzius vaisius galima "pamaishyti" su rugshciais pieno produktais (varshke, jogurtu), bet geriau ir to nedaryti.
net rugshtus bei saldus vaisiai tarpusavyje nedera. pvz, tokie kokteiliai kaip kiviai-bananai nera labai geras derinys.
kazkiek po valgio galima suvalgyti tik vienintelio vaisiaus ir tai nedaug, t.y. ananaso, kadangi jame esancios medziagos padeda virshkinimui (na, cia panasiai kaip musu organizme esantys fermentai).
|
|
|
sonata |
parašyta 2010 06 10 16:09
|
Liežuvautojas-Magistras
|
nu tu Vija,tai ziniuone labai mazai zmoniu ,kurie kaip tu,zino kaip ir ka geriau valgyti kad butu sveika organizmui.o mes esame ta grupe zmoniu-bili skanu ir ura
as pvz dabar stengiuos mesti svori,nes kol Ryckos nebuvo menesiuka laiko,tai kazkaip sugebejau riebaliuku uzsiauginti bet zinai, sunku susilaikyti nevalgius tiek kiek esi iprates tai dabar kasdien fizinio darbo lauke turiu ,tai tikiuosi padailinti formas nors taip |
|
|
|
sonata |
parašyta 2010 07 10 11:02
|
Liežuvautojas-Magistras
|
ohoho kokie karsciai aplanke
dabar einamiausias maistas-braskes su pienu,saltibarsciai,ledai. bei salti gerimai jau kelinta diena kai nieko nebegaminu ( atostogos nuo puodu ) |
|
|
|
Asta868288316 |
parašyta 2010 10 01 19:01
|
Antras po Dievo
Įstojo: 27.07.08
|
prisiminiau kulinarine tema ir Vijos puslapiuka-jogos mityba....dabar taip ir maitinuos....tik nezinau dar kaip sureguliuot mityba, kad taip nebesinoretu saldumynu..... |
|
|
|
vija |
parašyta 2010 10 04 20:30
|
Smart Dievas
|
meiles truksta, tai ir saldumynu norisi
o beje, moterims reik valgyt saldziai (bet tik ryte, aisq, i ne kibirais )
|
|
|
Pauliuse30 |
parašyta 2010 10 04 23:28
|
Studentas
Įstojo: 27.01.07
|
vava mane irgi suintrigavo vijos pasakojimai, kaip jie ten maista ruosia |
|